Atelier de dezvoltare personala pentru tineri, la Colegiul National Anastasescu

Atelier de dezvoltare

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevii Colegiului National Anastasescu au luat parte la prima activitate de dezvoltare personala despre iubire. Activitatea, prima de acest gen a fost organizata de Biblioteca municipala Gala Galaction impreuna cu Biblioteca judeteana Marin Preda ce si-au propus sa dezvolte principiul de biblioteca inovatoare cu astfel de abordari provocatoare si utile, in mod special tinerilor.

Biblioteca municipala Gala Galaction impreuna cu Biblioteca judeteana Marin Preda au lansat elevilor Colegiului Anastasescu provocarea de a-i identifica, impreuna, pe Romeo si Julieta ai zilelor noastre. Tema abordata in cadrul atelierului de dezvoltare personala organizat de cele doua institutii de cultura in aula Colegiului National Anastasescu a fost iubirea in toate formele ei. A fost o activitate interactiva in care elevii si-au expus propriile pareri si idei pornind de la povestea celor doi indragostiti celebri, Romeo si Julieta.
Atelierul desfasurata, astazi la Colegiul National Anastasescu le-a oferit elevilor ocazia de a afla o poveste despre EL și EA, despre mecanismele comportamentale cotidiene, despre percepție și adevăr, despre rațiune și ego, despre seducție și manipulare, despre vis și realitate, despre empatie și intimitate, despre maternitate și angajament.