Circa 30 de elevi zimniceni se vor intoarce marti la scoala pentru pregatirea examenelor nationale

Elevii zimniceni se vor intoarce la scoala

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Circa 30 de elevi zimniceni se vor intoarce marti la scoala pentru pregatirea examenelor de bacalaureat si evaluare nationala. Primaria Zimnicea, la cererea scolilor, a asigurat banii necesari pregatirii unitatilor scolare, tot primaria urmand sa asigure si transportul elevilor.

23 de elevi ai Liceului Teoretic Zimnicea se vor intoarce marti la scoala pentru pregatirea examenului de bacalaureat. Alti 10 elevi sunt asteptati marti si la Scoala nr.2, pentru pregatirea examenului de evaluare nationala. La solicitarea scolilor, primaria a asigurat banii necesari pregatirii unitatilor scolare in vederea intoarcerii elevilor. Banii au mers catre materiale de protectie(masti, manusi) si substante dezinfectante. Tot primaria este cea care asigura si transportul elevilor. Masurile presupun din partea scolilor si o organizare clara a traseelor de urmat de catre elevii care se vor intoarce pentru pregatiri.
Pentru ca primaria nu are momentan la dispozitie personalul necesar, asistenta medicala ramane in sarcina DSP Teleorman si a Inspectoratului Scolar.
Examenul de evaluare nationala al elevilor de clasa a 8-a este programat pentru jumatatea lunii iunie. La sfarsitul lunii vor incepe si probele scrise ale bacalaureatului.