Colegiu National Al.I. Cuza a imbracat haine de sarbatoare

Ziua Colegiului

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ieri, Colegiu National Al.I. Cuza din Alexandria a imbracat haine de sarbatoare. Cu aceasta ocazie au fost organizate o serie de manifestari cultural artistice.

Ziua Colegiului National “Al. I. Cuza” din Alexandria a fost sarbatorita ieri printr-o serie de manifestari cultural-artistice şi sportive, la care alaturi de profesori si elevi au fost invitati sa participe fosti elevi si profesori, profesori din alte unitati de invatamant alexandrene, reprezentanţi ai Inspectoratului Scolar Judetean Teleorman si ai autoritatilor locale. Printre invitati s-a numarat si prefectul judetului, Liviu Dumitraşcu.
Manifestarile au demarat cu inaugurarea unui nou corp de cladire, realizat prin reabilitarea si modernizarea atelierului scoala cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii, dar şi din bugetul local al municipiului. In noul corp al cladirii liceului a fost amenajat si un amfiteatru modern in care s-au desfasurat o parte din activitatile dedicate sarbatoririi zilei liceului.
Conducerea le-a vorbit celor prezenti despre istoria unitatii scolare.
La manifestari au participat viceprimarul municipiului Alexandria, Agustin Ioan, si administratorul municipiului, Stefan Tabacitu.