Competitie interna a Clubului de dezbatere academice al liceului din Zimnicea

Competitie interna

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zimnicea Debate Club, clubul de dezbateri academice al Liceului Zimnicea a organizat ieri prima competitie interna. O competitie adresata celor peste 20 de membri debutanti ai clubului, organizata dupa toate regulile unei astfel de intreceri.

Provocare, argumentare, contraargumentare, emulatie, emotii - Zimnicea Debate Club, a organizat ieri prima competitie interna de la infiintarea sa, in urma cu circa 4 ani. Competitia i-a avut in centru pe cei peste 20 de membri debutanti ai clubului, care au putut astfel sa se familiarizeze cu rigorile si cerintele dezbaterilor academice.
Toti cei 35 de membri ai clubului au fost angrenati in competitie. Majoritatea ca participanti(24 de membri grupati in 8 echipe), dar si ca arbitri sau voluntari in organizarea evenimentului. Un eveniment care se doreste o repetitie generalizata pentru cele 2 competitii care ii asteapta pe membrii debutanti ai clubului in luna decembrie.
Competitia  si-a rasplatit participantii cu diplome, cupe si medalii. Au fost evidentiate cele mai redutabile 3 echipe, dar si cei mai buni 10 vorbitori.