De astazi a inceput cea de-a doua sesine a examenului de bacalaureat

Bac

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat a inceput astazi, cu proba A. La aceasta au fost inscrisi in judetul Teleorman un numar de 122 de candidati.

Sesiunea august – septembrie a examenului de bacalaureat, a inecput astazi, cu proba A, Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Conform calendarului, examenul va continua in perioada 18 -19 august cu Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C, iar in zilele de 20 si 21 august cu Evaluarea competenţelor digitale. La nivelul judetului Teleorman, la aceasta sesiune s-au inscris un numar de 475 de candidati.
Probele scrise ale sesiunii de toamna vor incepe in data de 24 august, Limba şi literatura română, in ziua de 26 august, proba obligatorie a profilului, iar in data de 28 august, proba la alegere a profilului şi specializării. In ziua de 31 august va avea loc afişarea rezultatelor, până la ora 12:00 şi depunerea contestaţiilor, in intervalul orar 12:00 – 16:00. In perioada 1-2 septembrie va avea loc Rezolvarea contestaţiilor, iar in ziua de 3 septembrie se va face afişarea rezultatelor finale.