Educatia conteaza - sustine un copil la scoala, proiect desfasurat de Volunarii pentru Alexandria

Educatia conteaza

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Voluntarii pentru Alexandria au demarat un nou proiect, Educatia conteza – sustine un copil la scoala. Acesta se adereseaza copiilor care frecventeaza scoala, dar provin din familii defavorizate.

Un nou proiect au in desfasurare voluntarii pentru Alexandria, Educatia conteaza - sustine un copil la scoala. In cadrul acestuia, orice cetatean poate dona rechizite scolare, carti si haine, pentru copiii care din cauza situatiei precare pot abandona scoala. Totodata, locuitorii Alexandrie pot semnala si cazurile de copii care doresc sa frecventeze cursurile, dar au nevoie de sprijin. Acestea vor fi analizate de o comisie, vor fi efectuate anchete sociale, si in functie de necesitati, vor primi obiectele de care au nevoie. Copiii inclusi in programul de sprijin vor fi sustinuti pe parcursul intregului an scolar, cu conditia frecventarii cursurilor. Proiectului i s-a alaturat si Victor Dragusin, primarul municipiului Alexandria.
Alaturi de cei 16 locuitori ai municipiului, care deja au facut donatii este si presedintele Consiliului Judetean Teleorman, Danut Cristecu.
Donatiile se pot face la sediul Primariei Alexandria, etajul II, camera 50, pana la data de 1 octombrie. Orice copil care nu se duce la scoala este un copil pierdut, un om fara viitor.