Elev agresat sexual la un liceu din Alexandria

Liceul Tehnologic

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Detalii socante ies la iveala dupa ce mama unui elev de clasa a-IX A al Liceului Tehnologic numarul 1 din Alexandria a sesizat autoritatile cu privire la faptul ca fiul sau ar fi agresat sexual in repetate randuri de 4 colegi. Familia a depus si o plangere la politie, iar pe fir au intrat si cei de la Protectia Copilului. Ancheta este in curs de desfasurare.

Prima care a aflat despre grozavia petrecuta chiar in incinta unitatii de invatamant a fost conducerea liceului. Totul a iesit la iveala dupa ce mama baiatului agresat s-a prezentat la biroul directorului pentru a reclama faptul ca elevul de clasa a-IX-A a fost agresat sexual de alti 4 colegi.
Dupa ce a sesizat conducerea liceului, familia victimei s-a oprit direct la politie.
Adolescentul este cunoscut cu usoare probleme de sanatate, avand la dosarul personal de la liceu documente in acest sens.
Desi nu a fost sesizat de nici o autoritate, personalul de specialitate de la Protecia Copilului s-a deplasat in aceasta dimineata in localitatea de domiciliu a elevului pentru a purta discutii cu familia acestuia si a le oferii consiliere.
Socati de cele intamplate, parintii adolescentului agresat ne-au spus cu lacrimi in ochi ca nu pot si nici nu doresc ca in aceste momenete sa faca publica povestea tragica prin care a trecut elevul.