Elevii Colegiului Unirea au aflat despre oferta educationala a Forteleor navale

Oferta educationala

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevii Colegiului Unirea din turnu Magurele, au avut parte astazi de o vizita inedita. Reprezentantii Fortelor Navale Romane le-au prezentat acestora oferta educationala atat pentru academii cat si pentru scolile de maistrii militari.

Escala facuta de catre reprezentantii Fortelor Navala Romane in portul din Turnu Magurele a avut un scop bine determinat. Acestia au mers la Colegiul Unirea din turnu Magurele, unde au prezentat oferta educationala tinerilor din clasele a-11-a si a-12-a.
Despre pasii intocmirii dosarului pentru a participa la concursul de admitere, le-a vorbit tinerilor reprezentantul Centrului Militar Judetean.
Si pentru ca viata de marinar militar este una frumoasa, judetul nostru este bine reprezentat la scoala de maistrii militari Amiral Ioan Murgescu. In sala s-a aflat Silviu, elev al acestei prestigioase unitati de invatamant, turnean la obarsie, care le-a povestit tinerilor prezenti despre viata atat din scaoala ,cat si despre cea de pe o nava militara.
Dupa prezentarea ofertei educationale, tinerii tin Turnu Magurele au putut vizita cele 2 nave apartinand Flotilei Fluviale.
In cadrul acestei campanii, marinarii militari din cadrul Flotilei Fluviale desfasoara si actiunea „Bucuria copilariei”, prin intermediul careai doneza carti si jucarii prescolarilor si elevilor de gimnaziu.