Elevii zimniceni si-au dat mana in "Hora prieteniei"

Hora prieteniei

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevi ai Scolii Gimnaziale nr.2 Zimnicea si-au invitat ieri colegii de la celelalte unitati scolare ale orasului, sa-si dea mana pentru “Hora Prieteniei”-un spectacol pus in scena de cei mai mici dintre elevii Scolii nr.2.

Scopul evenimentului-strangerea legaturilor interumane si invatarea reciproca a principiilor esentiale de convietuire in societate, dar si de convietuire cu natura inconjuratoare.
 “Hora Prieteniei “ a cuprins ieri centrul orasului Zimnicea. Proiectul initiat de Scoala Gimnaziala nr.2 Zimnicea a adus laolalta elevi de la toate unitatile scolare ale orasului, scopul declarat al proiectului fiind dobandirea principiilor de baza ale convietuirii sociale si ale convietuirii omului cu natura –inca de la cele mai fragede varste. Totul prin dans, muzica si voie buna.
Cei care au dat ieri curs invitatiei de a lua parte la “Hora prieteniei” au avut ce vedea. Programul pus in scena de organizatori a fost unul variat, cuprinzand momente de dans, muzica, mici scenete umoristice.
 “Hora Prieteniei “ gazduita ieri de scena din Piata Centrala a orasului Zimnicea a facut si ea parte din cadrul activitatilor derulate saptamana aceasta de unitatile scolare zimnicene. Evenimentul de ieri a fost o pledoarie pentru toleranta, dar si pentru constientizarea necesitatii ingrijirii mediului inconjurator. Totul in pasi de dans, si cu zambetul pe buze.