Georgiana Delcea a obtinut zecele perfect la Bacalaureat

Georgiana Delcea

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma afişării rezultatelor la examenul de Bacalaureat, înainte de contestaţii, la nivelul judeţului Teleorman au fost obţinute doar 2 medii de 10. Una din performanţe aparţine elevei Georgiana Delcea, de la Colegiul Naţional Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria.

Fiind o fire emotiovă şi modestă, Georgiana Delcea, eleva de 10 la Bacalaureat a Colegiului Naţional Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria nu a vrut se laude cu rezultatele ei. Pentru că anul acesta, mai bine de 3 luni elevii au stat acasă, Georgina susţine că pe ea nu a influenţato în nici un fel.
Despre subiecte, Georgina susţine că au avut un nivel mediu de dificultate. Tânăra deja are planuri de viitor, vrea să urmeye cursurile facultăţii de limbi straine.
Despre modestia tinerei, vorbeşte şi diriginta, cea care timp de 4 ani, a fost ca o a doua mamă pentru Georgina, dar şi pentru restul colegilor de clasă. Aceasta a aflat despre rezultat de la fată, care iniţial a anuntat că a luat 10 doar la geografie.
Pentru al 6-lea an consecutive, Colegiul Naţional Pedagogic “Mircea Scarlat” Alexandria ocupă primul loc la procentul de promovabilitate. 89,5%.
Al doilea elev care a obţinut 10 pe linie la examenul de bacalaureat din Teleorman, este Negru Vlad, de la Liceul Teoretic Zimnicea.