Inca o reusita pentru Scoala Mihai Eminescu la olimpiada de biologie

Scoala Mihai Eminescu

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Si in acest an, elevii Scolii Mihai Eminescu din Rosiorii de Vede au obtinut rezultate notabile la olimpiadele si concursurile scolare. Scoala a fost reprezentata cu succes la toate disciplinele, iar ultima reusita din palmares apartine elevei Andreea Calin calificata si in acest an la faza nationala a olimpiadei de biologie.

Printre elevii cu rezultate remarcabile de la Scoala Mihai Eminescu, la olimpiadele scolare,in acest an se numara si Andreea Calin care s-a calificat din nou la etapa nationala a olimpiadei de biologie dupa ce anul trecut a reusit sa obtina un loc patru pe tara. Pe langa biologie, Andreea este pasionata si de literatura dar isi doreste sa ajunga medic.
Olimpiadele scolare sunt in plina desfasurare iar Scoala Mihai Eminescu a avut elevi  participanti la toate disciplinele.
Scoala Mihai Eminescu se poate mandri cu o multime de olimpici, copii ambitiosi si seriosi care aleg sa participe la concursuri cat mai dificile din pasiune, fara sa depuna prea mult efort ,iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.