Liceul Zimnicea a castigat un proiect de 100 000 de euro

Liceul Teoretic Zimnicea

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liceul Zimnicea a castigat un proiect de grant in valoare de 100 000 euro, un proiect care se va derula pe o perioada de 4 ani.

Implementat de Ministerul Educatiei si finantat de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, proiectul isi propune cresterea procentului de promovabilitate la bacalaureat, a promovarii la  diferitele discipline scolare, reducerea abandonului scolar, dar si o mai buna integrare a absolventilor in invatamantul universitar.
“Trepte spre viitor”-asa si-a intitulat Liceul Teoretic Zimnicea proiectul prin care a reusit castigarea concursului de granturi scolare. Proiectul este implementat de catre Ministerul Educatiei, iar finantarea-in valoare de 100 000 euro, este asigurata de catre Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare.
Pe parcursul celor  4 ani de proiect liceul zimnicean va desfasura o serie intreaga de activitati remediale si de consiliere, la care se vor adauga activitatile si initiativele extracurriculare.
Echipa de implementare a proiectului este formata din 7 membri, dar in cadrul activitatilor si actiunilor specifice  vor  fi angrenati  peste 20 dintre profesorii liceului zimnicean.