Mancam responsabil - un nou proiect la Liceul Pedagogic Alexandria

Mancam responsabil

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevii Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, au participat la un nou proiect. Intitulat “Mancam responsabil”, acesta isi popune sa invete elevii sa manace sanatos. In cadrul activitatii de astazi cei participanti au pregatit mancaruri reprezentative din 9 tari ale Europei.

Un nou proiect implimentat astazi la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Acestia au participat la activitatea intitulata” Mancam responsabil”, proiect ce a fost realizat in 9 tari ale Uniunii Europene. Deasemenea, acesta are drept scop promovarea alimentatiei sanatoase si responsabile in randul copiilor si adolescentilor, stimularea consumului de produse proaspete, autohtone, prelucrate si preparate in gospodariile proprii.
In cadrul acestui proiect elevii implicate au realizat si in program artistic.
Gastronomia din 9 tari a fost prezentata in cadrul proiectului “Mancam responsabil”. Astfel cei prezenti au putut gusta din bucate alese din tari precum Romania, Bulgaria, Cehia, Croatia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Slovacia si Slovenia.
Proiectul a fost coordonat de catre profesorul  Aurelia Nedelcuta. In realizarea acestuia cadrul didactic a fost sprijinit de alti profesori ai Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria.