Melania Mortasipu este eleva cu cea mai mare medie la Bacalaureat

Melania Mortasipu

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cele mai mari medii la prima sesiune a examenului de bacalaureat, foarte aproape de nota maxima au fost obtinute de doua absolvente ale Colegiului National Anastasescu din Rosiorii de Vede.

Cu doi de 10 si un 9,90, Melania Mortasipu promoveaza examenul de maturitate cu 9,96, cea mai mare medie din Teleorman, urmata in ierarhia judeteana, cu media 9,95 de colega sa de liceu Maria Nicolescu.
Chiar daca in aceasta sesiune a examenului de bacalaureat nici un elev din Teleorman nu a reusit sa obtina media zece, Melania Mortasipu de la Colegiul National Anastasescu a reusit sa treaca proba maturitatii cu 9,96, cea mai mare medie din judet.Melania a obtinut nota 10 la limba romana si fizica, iar la matematica 9,90.
In urma contestatiilor cei mai multi dintre elevii Colegiului National Anastasescu au reusit sa-si mareasca notele, iar promovabilitatea a mai crescut cu aproape doua procente. Surprinzator este faptul ca notele, dupa contestatii, la anumite materii au crescut chiar si cu doua puncte. La Colegiul National Anastasescu, cele mai multe contestatii s-au inregistrat la limba romana, unde aproape toate notele au fost mult mai mari decat cea initiala.