Microbuze scolare noi pentru transportul elevilor

Microbuze

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La nivelul judetului Teleorman exista un numar de 71 de microbuze scolare. Acestea acopera in cea mai mare parte nevoile elevilor ce trebuie transportati acolo unde scolile au fost comasate. Probleme mai sunt in 4 localitati din judet, si anume, la Talpa, Saceni, Storobaneasa si Gratia.

In acest moment, in  Teleorman exista 71 de microbuze scolare ce satisfac nevoile elevilor ce trebuie transportati de acasa la scoala si retur, in localitatile unde acestea au fost comasate. In urma cu putin timp, in judet au mai fost aduse 4 microbuze ce au fost repartizate la scolile din Botoroaga, Blejesti, Crevenicu si Segarcea Vale. Urgente, in momentul de fata, sunt in localitatile Talpa, Saceni, Storobaneasa si Gratia. Conform declaratiei inspectorului general al ISJ, in acest an va mai fi facuta o licitatie pentru achizitionarea microbuzelor scolare, si se spera ca, pana la sfarsitul anului scolar sa mai soseasca in Teleorman masini  si pentru aceste scoli.
Pentru rezolvarea situatie din Talpa, deputatul de Teleorman al PD-L, Adrian Florescu, a promis aducearea la bugetul local a unei sume care sa acopere cheltuilile pentru transportul elevilor.