Olimpica de nationala

Ana Maria Andrei

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cea mai buna eleva din judet la limba romana este din Rosiorii de Vede si invata la Scoala Zaharia Stancu. Ana Maria Andrei a obtinut cel mai bun rezultat la olimpiada de limba romana, clasa a V-a si va reprezenta judetul Teleorman la faza nationala.

O eleva de la Scoala Zaharia Stancu din Rosiorii de Vede reprezinta judetul Teleorman la faza nationala a olimpiadei de limba romana dupa ce a obtinut cel mai bun punctaj la nivel judetean. Ana Maria Andrei este eleva in clasa a V-a si recunoaste ca performanta inseamna pe langa pasiune si multa munca, ore bune de pregatire in fiecare zi ,seriozitate si perseverenta chia daca asta inseamna foarte putin timp liber.
Pentru profesoara Tatiana Popescu, cea care o pregateste pe Ana Maria, la scoala este inca un motiv de mandrie ca si in acest an Scoala Zaharia Stancu are elevi calificati la faza nationala.
Desi este doar in clasa a V-a, Ana Maria are deja in palmares mai multe premii la diverse concursuri si chiar daca putea participa cu succes si la alte discipline ea a ales doar limba romana unde sa ajunga la un rezultat cat mai bun si pana acum a reusit.