Olimpicul international, Stefan Spataru a fost prezent la Scoala Mihai Viteazul

Stefan Spataru

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Calatorii matematice pe mapamond, asa a fost denumita intalnirea olimpicului international, Ştefan Spătaru cu elevii si cadrele didactice din cadrul Scolii Mihai Viteazul din Alexandria. In prezent, acesta studiaza la prestigioasa universitate americană, Hardvard.

Alexandria se poate mandri cu un geniu al matematicii. Numele lui este Ştefan Spătaru. Acesta are 20 de ani si are o colecţie impresionantă de premii şi distincţii, obtinute la olimpiadele internationale de matematica. Primele sale legături cu cu aceasta materie le-a avut la Şcoala Generală ”Mihai Viteazul” din Alexandria, pe care astazi a vizitat-o. Despre evolutia s-a ca elev au vorbit cei care l-au pregatit pe acesta in scoala gimnaziala.
Acesta a urmat cursurile Liceului Internaţional de Informatică Bucureşt, in prezent, acesta studiind la prestigioasa universitate americană, Hardvard.
Elevii actuali ai Scolii Gimnaziale Mihai Viteazul, ce au fost prezenti astazi la intalnirea cu Stefan Spataru, au fost curiosi sa afle cum pot ajunge la astfel de performante, dar si ce inseamna sa fii student la o universitate atat de prestigioasa.