Peste 400 de elevi de la Liceul Virgil Madgearu au participat la simularea examenului de bacalaureat

Simulare bacalaureat

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Participare buna, astazi, la Liceul Virgil Madgearu din Rosiorii de Vede unde s-a desfasurat prima proba scrisa a simularii examenului de bacalaureat. Doar 43 de elevi din totalul de 454 au absentat de la proba scrisa la limba si literatura romana.

Elevii claselor a XI-a si a XII-a de la Liceul Virgil Madgearu din Rosiorii de Vede s-au prezentat, astazi, in numar mare la prima proba a simularii examenului de bacalaureat. Testarea scrisa la limba si literatura romana a inceput la ora noua si s-a desfasurat in conditii normale, fara incidente. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au avut la dispozitie trei ore.
Miercuri, elevii Liceului Virgil Madgearu, ca de altfel toti liceenii din clasele a XI-a si a XII-a vor sustine proba obligatorie a profilului. Chiar daca notele obtinute la simulare nu se trec in catalog, ele reflecta nivelul de pregatire al elevilor inainte de examenul de bacalaureat si in functie de aceste rezultate pot fi adoptate masuri la nivelul fiecarei unitati de invatamant pentru imbunatatirea performantelor scolare.