Scari cu tabla inmultirii si ortograme la Scoala Mihai Eminescu din Rosiori

Scari cu tabla inmultirii

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pornind de la premiza ca memoria vizuala este extrem de importanta in dezvoltarea copilului, Asociatia de parinti de la Scoala Mihai Eminescu Rosiorii de Vede a lansat un nou proiect menit sa-i ajute pe copii sa retina tabla inmultirii si ortogramele mult mai usor si mai placut.

Fiecare treapta a scarilor din incinta Scolii Mihai Eminescu a fost transformata intr-o sursa de informatie devenit utila elevilor care mai au probleme la folosirea corecta a ortogramelor sau cu tabla inmultirii. Asociatia de parinti sustinuta de dascali a lansat un proiect educativ ce vine in sprijinul copiilor stimulandu-le memoria vizuala. Intr-o prima etapa pe treptele scarilor interioare a fost aplicat un colant special viu colorat cu tabla inmultirii si propozitii scurte cu ortograme care ii ajuta sa retina mai usor informatiile.
Pentru cei mici care abia acum fac cunostinta cu tabla inmultirii prinnoua metoda aplicata in scoala lor va fi o adevarata distractie sa descopere cu fiecare treapta raspunsul corect si sa retina mai usor unde si cum trebuie sa puna cratima.