Scoala Mihai Eminescu in topul scolilor cu elevi eminenti

Olimpici rosioreni

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un prim bilant al rezultatelor obtinute pana acum de elevii scolii Mihai Eminescu din Rosiorii de Vede la olimpiade si concursuri scolare mentine institutia in topul celor mai performante din judetul Teleorman. Cele mai bune rezultate au fost la matematica si limba romana, lingvistica, geografie, cultura si spiritualitate.

Elevi de top si in acest an la Scoala Mihai Eminescu din Rosiorii de Vede care vor reprezenta judetul la nivel national la matematica, lingvistica, cultura si spiritualitate romaneasca. Unii dintre ei au obtinut rezultate foarte bune la mai multe discipline, altii au fost nevoiti sa aleaga o disciplina pentru a avea mai mult tim la dispozitie pentru pregatire. Trei dintre elevii de top ai scolii ne-au dezvaluit cum se ajunge la astfel de performante si care sunt pasiunile lor.

Adelina va participa la faza nationala a olimpiadei de lingvistica dar a obtinut si locul doi pe judet la olimpiada clasica de limba romana si mentiune la "lectura ca abilitate de viata" iar Adrian prefera matematica si geografia unde merge mai departe cu cel mai mare punctaj. Alexandru este un matematician foarte bun si va reprezenta judetul la faza nationala a olimpiadei de matematica clasa a V-a. Si Diana Baltoiu de la clasa a VI-a merge la faza nationala a concursului interdisciplinar Cultura si spiritualitate romaneasca. Chiar daca nu s-au calificat la nationale de pe locurile doi sau trei elevii Carmen Buica, Andra Nedelea, Stefan Untesu, Andreea Ignat, Maria Mircea si Luciana Preda sunt cei care au urcat pe podium Scoala Mihai Eminescu.