Tavan cazut peste copii la o scoala Alexandru Colfescu din Alexandria

Tavan cazut

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clipe de coşmar pentru 25 de elevi din clasa a IV-a, de la Şcoala Alexandru Colfescu  din municipiul Alexandria. Tencuiala de pe tavan s-a desprins în timpul orelor de curs, rănind trei elevi de 10 ani.

Două fete şi un băiat au avut nevoie de îngrijiri medicale. Băiatul  acuza dureri de spate iar cele două eleve au suferit mai multe zgărâieturi minore. Elevii sunt in afara oricarui pericol. Cursurile in corpul B al unitatii scolare au fost suspendate pentru ziua de azi.
La Şcoala Gimnazială Alexandru Colfecu din Alexandria, in timpul orelor de curs, o bucata din tencuiala unui tavan a căzut peste copii. Trei elevi de clasa a IV-a au suferit răni usoare, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Copii au acuzat dureri de spate şi prezentau julituri. După ce au fost examinaţi de medicii de la Camera de gardă a Spitalului Judeţean din Alexandria, copiii au fost trimişi înapoi la şcoală, starea lor fiind una bună.
Imediat dupa eveniment, un reprezentant al Inspectoratului Scolar s-a deplasat la fata locului.
Tot la fata locului s-au deplasat si reprezentnatii autoritatilor. In urma unei analize , s-a dispus masura suspendarii cursurilor in corpul B al cladririi, acolo unde a cazut bucata de tencuiala, pentru a putea fi verificata starea cladirii.
Școala Alexandru Colfescu  din Alexandria este una din cele 11 unități de învățământ care au proiect depus la PNDL, acceptat. În momentul în care se va derula acest program național, instituția va intra într-un proces total de reabilitare.