Ultimele pregatiri pentru Parada Europei in liceele din Rosiorii de Vede

Elevi CN Anastasescu

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doar doua zile ne mai despart de mult asteptatul eveniment "Parada Europei" iar la liceele din Rosiorii de Vede se fac ultimele repetitii. Dupa multe ore de munca, elevii sunt la fel de entuziasmati si optimisti ca se vor prezenta foarte bine in fata juriului si a publicului.

Astazi, i-am surprins pe elevii rosioreni in toiul pregatirilor pentru Parada Europei. In curtea Colegiului National Anastasescu o multime de tineri liceeni pun la punct ultimele detalii pentru parada. Au muncit mult si-au facut singuri decorurile si costumele, coregrafia iar rezultatul final pare sa-i multumeasca.
Si la Colegiul Tehnic Anghel Saligny pregatirile pentru Parada Europei sunt in plina desfasurare, chiar daca mai sunt doar doua zile pana la eveniment.

Elevi CTA Saligny
In acest an, la Parada Europei Colegiul Tehnic Anghel Saligny reprezinta Grecia, Colegiul National Anastasescu - Germania, Liceul Emil Racovita - Ungaria, iar Liceul Tehnologic Virgil Madgearu - India. Concursul Parada Europei va avea loc sambata 12 mai, in municipiul Alexandria.