Ultimul clopotel a sunat pentru Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria

Elevii Liceului Mircea Scarlat

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevii claselor a-XII-a din cadrul Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, au avut astazi parte de ultimul clopotel. Imbracati in robe, acestia au defilat pe strazile din muncipiu resedinta de judet.

Astazi, clopotelul a sunat pentru ultima data pentru elevii claselor a-XII-A din cadrul Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Si pentru ca au dorit sa pastreze traditia, tinerii imprcati in robe, au mers in mars pana la cadedrala din muncipiu, acolo unde un preot le-a tinut o prelegere.
Acest eveniment a fost unul plin de emotii pentru cei care vor termina clasa a-XII-a, mai ales ca din toamana acestui an pentru multi dintre ei va incepe un nou capitol din viata lor, vor devenii studenti.
De la catedrala, elevii Liceului Pedagogic au pornit pe jos pana la un local din urbe, acolo unde cei mai buni dintre ei au primit diplome din partea conducerii unitatii de invatamant.
Pentru elevii claselor a-XII-a ai Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, portile liceului s-au inchis, insa, se vor deschide cele ale vietii. Succes!