Ultimul clopotel pentru absolventii Liceului Virgil Madgearu

Virgil Madgearu

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Liceul Tehnologic Virgil Madgearu din Rosiorii de Vede s-a auzit, ieri,ultimul clopotel pentru promotia  2015 .Alaturi de invitati ,parinti si profesorii lor, absolventii  din acest an au participat la un eveniment deosebit organizat de conducerea liceului, special pentru ei.

Festivitatea de incheiere a anului scolar pentru absolventii din acest an ai Liceului Tehnologic Virgil Madgearu din Rosiorii de Vede a reunit in curtea institutiei elevi, cadre didactice, reprezentanti ai comunitatii locale invitati sa asiste la ceremonia de final a unei noi generatii. Mesaje emotionante, flori, aplauze, robe, zambete si lacrimi au facut din acest eveniment, unul cu totul special, o amintire pretioasa peste ani.
In cadrul evenimentului a fost oficiata si o slujba de te deum, iar sefa de promotie a primit cheia succesului multumit in numele colegilor de generatie pentru aceasta onoare.

Cei mai buni elevi au fost premiati de dirigintii fiecarei clase iar cei care s-au evidentiat in cadrul activitatilor extrascolare au fost recompensati cu diplome si premii speciale. Festivitatea de absolvire s-a incheiat cu o parada a robelor pe strazile orasului, intr-un entuziasm specific unui astfel de moment, unic in viata de elev.