Unitatile de invatamant din Rosiorii de Vede sunt pregatite pentru inceperea anului scolar

Scoli pregatite Rosiori

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In Rosiorii de Vede, la unitatile de invatamant se fac ultimele pregatiri pentru inceperea anului scolar. In vacanta de vara au fost inlocuite aparatele de joaca de la toate gradinitele, cu bani de la bugetul local.

Unitatile de invatamant din municipiul Rosiorii de Vede se pregatesc de inceperea noului an scolar. Lucrarile de reparatii si igienizari au fost realizate in buna parte cu personalul din primarie, dupa nevoile fiecarei uneitati de invatamant. O atentie deosebita s-a acordat, in acest an, gradinitelor unde au fost inlocuite toate aparatele de joaca vechi care nu mai prezentau siguranta pentru copii, iar Gradinita nr. 7 a fost mutata in incinta Scolii Gala Galaction unde s-au amenajat sali de clasa si toalete pentru prescolari.

In fiecare an scolile, gradinitele si liceele din municipiul Rosiorii de Vede au beneficiat de fonduri de la bugetul local pentru reparatii, modernizari si igienizari in limita posibilitatilor financiare pe care le are unitatea administrativ teritoriala.