Ziua Colegiului Tehnic Anghel Saligny

Anghel Saligny

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziua liceului este pentru Colegiul Tehnic Anghel Saligny din Rosiorii de Vede si ziua portilor deschise pentru  sute de elevi,  absolventi ai clasei a VIII-a ce trec pragul acestei institutii.

Informatiile obtinute cu aceasta ocazie ii vor ajuta sa se orienteze mai bine atunci cand vor alege liceul unde sa-si continue  pregatirea scolara pana la maturitate. Pentru a-si face cunoscuta oferta scolara Colegiul Tehnic Anghel Saligny a transformat ,  Ziua liceului in Ziua portilor deschise pentru toti elevii claselor a VIII-a de la scolile gimnaziale din municipiu si din comunele invecinate.Viitorii liceeni au ocazia sa vada ce le ofera institutia de invatamant din punct de vedere material si uman.
Atat elevii cat si cadrele didactice care i-au insotit in aceasta vizita au apreciat oferta bine gandita si modul de prezentare a liceului rosiorean.
Colegiul Tehnic Anghel Saligny a trecut prin multe transformari in cei 43 de ani de existenta si se numara printre liceele foarte bune din judet datorita resurselor materiale moderne , a celor umane si rezultatelelor obtinute de elevii sai.Pentru anul scolar urmator Colegiul Tehnic Anghel Saligny pune la dispozitia absolventilor claselor a VIII-a  o clasa cu profil real si alte cinci cu profil tehnic pe diverse specializari.