Impreuna Pentru ERIC

Impreuna pentru Eric

La doar 3 anisori Eric sufera de o boala cumplita si rara, encefalita autoimuna.

In urma cu un an si jumatate, dupa o febra devastatoare si multe drumuri intre 5 spitale, Eric a intrat in coma si creierul lui a fost serios afectat. Datorita unui grup creat pe facebook, s-au strans bani pt medicamentul salvator, imunoglobulina, insa conditiile precare si nepasarea medicilor din România nu i-au dat nici o sansa, punandu-i mult prea devreme eticheta de copil fara speranta!

Parintii si apropiatii nu au acceptat asta si s-au luptat enorm, au batut la toate usile institutiilor(fara rezultat), la toate televiziunile, si-au vandut pana si soba din casa, au cerut continuu sprijin pe Facebook si intr-un final s-a reusit transferul copilului la acea clinica din Turcia.

Dupa doar 3 luni de tratament corespunzator si in urma multor investigatii, micutul Eric isi revenise: renuntase la sonda prin care era hranit, incepuse sa-si sustina capul si ulterior sa faca iar primii pasi, sa rada, sa gangureasca. Creierul lui parea sa-si revina, medicii din Turcia dandu-i sanse de 100%.

Insa cele 3 luni de tratament pentru care au ajuns banii stransi nu au fost suficiente intrucat lunar trebuie sa mearga in Turcia la tratament pana la vindecare completa.

In prezent Eric face in jur de 30 de crize de epilepsie pe zi in timp ce parintii il privesc neputinciosi fiindca boala lui nu este tratabila in Romania.

De aceea, Eric are nevoie de noi din nou, de sprijinul nostru financiar, fara de care, din pacate, nu poate face nimic!