Dara lanseaza piesa „Mii de Ori” in care vorbeste despre propria poveste de iubire

Dara - Mii de Ori

Muzica
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Artista, lansează piesa și videoclipul „Mii de Ori”, o melodie la care spune că a muncit foarte mult și este foarte fericită că a reușit să filmeze și clip, transpunând astfel propria poveste în imagine.

„Mi-am dorit extrem de mult ca, în mod special pentru "Mii de Ori", să filmam un clip oficial. Este aici, așa cum am simțit, așa cum am văzut, așa cum nu am știut despre mine! Mulțumesc celor care m-au inspirat și ajutat să scriu această piesă și celor care au știut să vadă în imagini și mișcare toată povestea!”, declară Dara încântată, spunând că această melodie este foarte personală. Artista speră ca și fanii ei să fie la fel de încântați ca ea de noul single, ea participând la compoziția muzicii alături de Mădălin Roșioru și Alin Ilieș și lucrând la textul piesei împreună cu  Zina Zen. Videoclipul a fost realizat în regia lui Sergiu Repida, D.O.P. Eugen Detkov, edit Ilya Crestincov, coregrafie Yury Rybak și style Julia Allert.
 
Dara s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiști precum Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute.