INNA lansează single-ul Nirvana

INNA - Nirvana

Muzica
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

INNA prezintă single-ul “Nirvana” de pe albumul cu același nume, piesă lansată cu videoclip oficial. “Nirvana” a fost compusă de INNA, Thomas Troelsen (compozitor și producător- “Marabou” – ANTONIA, Pitbull, Flo Rida, Justin Bieber, David Guetta, Nile Rodgers, Robin Thicke, Charlie Puth, Chris Brown, Robin Schulz, Akon, Meghan Trainor).

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), de imaginea INNEI s-au ocupat RD Styling (ținute de la Alexandru Simedru, Trashkin, Vetements, Off White, Balenciaga), Make-up and Beauty Studio și Endorphin Lab (hair).
“Piesa ‘Nirvana’ îmi dă o stare de bine, este o piesă energică, fresh, sper să vă bucure și să vă distrați la fiecare petrecere”, a spus INNA.

Noul album “Nirvana” care se va lansa pe 11 decembrie include single-urile “Gimme Gimme”, “Ruleta” (feat. Erik) dar și “Nota de plată” cu The Motans și “Tu și Eu” feat. Carla’s Dreams, “Nirvana”, dar și piese noi ce vor fi lansate în următoarele zile pe canalul de YouTube al INNEI.

Albumul “Nirvana” are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco & Seba (cei care au compus și produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

Albumul “Nirvana” va fi disponibil începând cu 11 decembrie exclusiv în magazinele LIDL din România.