Mario Joy lanseaza noul hit "Nada Más"

Mario Joy

Muzica
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In mare parte a carierei sale, Marius Nicula alias "Mario Joy" s-a concentrat  mai mult pe parte de compozitie si munca in studio unde a participat  alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la o serie de hituri ce au aparut pe piata.

A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze  o piesa ca si artist interpret,  moment ce s-a petrecut  in anul 2010 cu piesa intitulata  "Vejo Bonito". Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor , piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.
In anii ce au urmat, dupa o serie de  piese lansate,  artistul a hotarat  sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa "JHaps Records",  echipa de unde a plecat si hitul "Bilionera" cu peste 80 milioane de vizualizari, astazi venind in atentia publicului  cu o compozitie proprie intitulata "Nada Más" . Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master  in studiourile casei de discuri "JHaps Records" de catre inginer Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu.
Piesa suna a hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul pe proiectul "Mario Joy" inainte de lansarea oficiala.