Micke Moreno feat. Kryan au lansat piesa Juego

Micke Moreno feat. Kryan

Muzica
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Artiștii Global Records Latin de origine columbiană, Micke Moreno și Kryan,  au lansat și videoclipul „Juego”. Piesa a fost realizată de Alex Cotoi, cel care a creat hiturile unor artiști celebri ca Delia, Carla’s Dreams, Antonia sau Andra, dar și Pitbull sau Faydee.

Versurile piesei au fost scrise chiar de Micke și Kryan, care, de asemenea, s-au implicat alături de Alex și în crearea liniei melodice.
Videoclipul a fost filmat de Khaled Mokhtar, care s-a ocupat și de producțiile video realizate pentru artiști precum INNA, Alexandra Stan, Antonia, Daddy Yankee și mulți alții.
Povestea este una plină de adrenalină, în care protagoniștii se întrec pentru inima unei fete frumoase. Cu accesorii speciale, mașini tunate, streetracing, videoclipul folosește un cadru urban în care toată povestea se dezvoltă în jurul iubirii.
„Juego" este prima piesă în care m-am implicat, atât pe partea de compoziție, cât și în privința versurilor, dintre toate sesiunile la care am lucrat în România.
Melodia este și primul meu proiect finalizat împreună cu colegul și prietenul meu, Kryan. Este o piesă foarte dinamică, cu influențe urban latino și sunt foarte încântat de această lansare. Am explorat atât noul, cât și tradiția în crearea ei și cred că am prins exact esența noului vibe latino de pe piață, la nivel global, în ziua de azi”, declară Micke, care a creat, de asemenea, și o versiune acustică a melodiei.