Otilia, senzatia acestei veri, a lansat videoclipul piesei Bilionera

Otilia

Muzica
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Otilia, autoarea hitului Bilionera supranumita si senzatia verii in Romania a lansat mult asteptatul videoclip. Piesa „Bilionera” face furori în cluburile din toata tara, se aude pe toate statiile radio, iar în strainatate, în Bulgaria ocupa primul loc în topurile muzicale si este printre cele mai cautate 4 piese din aplicatia Shazam în Turcia.

In acelasi timp este deja prezenta in playlist-urile celor mai importante radiouri din Turcia, Albania, Maroc si multe alte tari, pe Youtube avand peste 12 milioane de vizualizari.

Otilia are deja concerte in afara tarii, pana acum in Albania, iar incepand cu 4 octombrie va incepe un turneu national in Bulgaria. "Ne aflam in pline negocieri cu agentii din Turcia, Israel si Azerbaijan pentru organizarea de alte turnee" ne-a declarat managerul Otiliei Ionut BEJINARIU. Oriunde se duce umple locurile, iar dupa evenimente face sute de poze si da autografe.

Videoclipul este unul incendiar, filmat la o piscina de fite din capitala, în care danseaza extrem de provocator alaturi de alte fete.