Proiect „Arta pentru suflet” - by Fuego a ajuns la Alexandria

Fuego

Showbiz
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ajutat de admiratorii săi din Alexandria, Paul Surugiu, cunoscut pe scenă ca Fuego a organizat aseară un eveniment caritabil de excepție pentru a ajuta tinere talente, descoperite în municipiul reședință de județ. Ba, mai mult, artistul a avut și două invitate de marcă ale muzicii ușoară, Marina Florea și Stela Enache.

Puțini sunt cei care știu că Fuego a inițiat în urmă cu 4 ani un proiect caritabil, în cadrul căruia își vinde tablourile pictate pentru a sprijini tinere talente și artiști uitați, care nu au posibilități materiale pentru a supraviețui. În tot acest timp, cutreierând țara în lung și-n lat, Fuego a reușit să ajute 180 de mari artiști, lăsați de izbeliște la vârste înaintate.
Unul dintre tinerii care va beneficia de spijinul necondiționat al artistului pentru a-l promova și pentru a-l face cunoscut este un elev de la Colegiul Național „A.I. Cuza” din Alexandria, pasionat de pian.

În afară de faptul că, oamenii care au răspuns afirmativ invitației artistului de a participa la acest eveniment au avut posibilitatea să achiziționeze una dintre lucrările acestuia, organizatorii au identificat și cetățeni din Alexandria, care iubesc arta și care au primit diplome de excelență. Ba, mai mult auditorul a avut plăcerea să vadă și să asculte o doamnă distinsă a muzicii ușoare, care de altfel este membru de onoare al proiectului „Artă pentru suflet”.
Și la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” este o tânără artistă, care se relaxează pictând.
O altă doamnă a muzicii ușoare românești a încântat publicul cu romanțele sale, care au avut succes răsunător și la nivel internațional.  
Evenimentul a fost un real succes, iar inițiativa artistului Fuego a fost răsplătită pe măsură de publicul alexăndrean. În cea de-a doua parte a balului, artiștii au invitat spectatorii la dans.