Alte categorii

Ludovic Orban

Guvern

Moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva cabinetului Orban a trecut cu 261 de voturi.

Ludovic Orban

Guvern

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat că, în acest moment, Guvernul PNL are patru metode prin care încearcă blocarea dublării alocațiilor de stat pentru copii.

Ludovic Orban

Guvern

Guvernul Orban a fost învestit, luni, în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”. Deputaţii şi senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniştri, precum şi programul de guvernare al PNL.

Dublara alocatiilor

Parlament

Parlamentul a votat miercuri, dublarea alocațiilor de stat pentru copii. Legea a plecat acum la promulgare și dacă va fi semnată de președinte, va întra în vigoare din ianuarie 2020.

Majorare alocatii

Parlament

Plenul comun al Parlamentului a aprobat amendamentul PNL la proiectul de buget pe 2019 care prevede majorarea alocaţiilor copiilor de la 1 martie 2019.

Birou parlamentar Rosiori

Parlament

Senatorul liberal Eugen Parvulescu a sustinut o conferinta de presa in noul sau cabinet parlamentar deschis, ieri, in municipiul Rosiorii de Vede. Liderul PNL si-a propus sa fie mai aproape de cetateni si va acorda audiente  in fiecare zi de miercuri, începând cu orele 17.

Conferinta PNL

Partide

”Anticipatele, solutia pentru Roamania”, asa s-a numit conferinta de presa sustinuta astazi de Eugen Pirvulescu.

Eugen Pîrvulescu

Partide

Conferinta de presa, sustinuta astazi de presedintele PNL Teleorman, Eugen Pirvulescu. Principalul subiect al intalnirii a fost reprezentat de realizarile pe care le-au avut in scurta perioada in care s-au aflat la guvernare.

Eugen Pirvulescu

Partide

In campania electorala pentru prezidentiale, in judet si-au anuntat prezenta mai multi ministrii ai actualului Guvern. Eugen Pirvulescu, presedintele PNL Teleorman ne-a asigurat ca acest gen de vizite vor mai avea avea loc, insa pana in momentul de fata a ramas doar la nivelul de promisiune.

Presedintele Romaniei

Presedintie

Anunţul privind instaurarea stării de urgenţă va intra în vigoare imediat ce va fi publicat în Monitorul Oficial. Astfel, au fost luate măsuri suplimentare pentru a se face angajări în sistemul sanitar şi totodată, au fost alocaţi bani pentru achiziţionarea de echipamente medicale. Şcolile rămân închise.

Klaus Iohannis

Presedintie

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, Legea prin care sunt dublate alocațiile pentru copii. Premierul anunța vineri că Guvernul va amâna intrarea în vigoare a legii.

Klaus Iohannis

Presedintie

Monumentul Unirii de la Alba Iulia a fost inaugurat, sâmbătă, de Ziua Națională a României, în prezența președintelui Klaus Iohannis. Construcția a costat peste 10 milioane de lei, fiind recent finalizată.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro