Senatorul Eugen Pirvulescu si-a deschis biroul parlamentar la Rosiorii de Vede

Birou parlamentar Rosiori

Parlament
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Senatorul liberal Eugen Parvulescu a sustinut o conferinta de presa in noul sau cabinet parlamentar deschis, ieri, in municipiul Rosiorii de Vede. Liderul PNL si-a propus sa fie mai aproape de cetateni si va acorda audiente  in fiecare zi de miercuri, începând cu orele 17.

Ieri, la Rosiorii de Vede s-a  deschis Biroul parlamentar al senatorului Eugen Pirvulescu. Liderul liberal a marcat momentul in cadrul unei conferinte de presa, alaturi de conducerea organizatiei locale a PNL si a explicat ce l-a determinat sa ia aceasta decizie de a-si extinde activitatea parlamentara in teritoriu, mai ales ca peste doua saptamani va deschide si un al treilea birou senatorial, in Turnu Magurele.
Biroul parlamentar functioneaza in sediul PNL de pe strada Dunarii, pe fatada caruia au fost amplasate portretele Bratienilor, dar cel al lui Mircea Ionescu Quintus.
Intrebat despre candidatul liberal pentru functia de primar la Rosiorii de Vede, Eugen Pirvulescu a tinut sa precizeze ca organizatia locala este cea care desemneaza candidatii, dupa niste criterii bine stabilite.
Biroul senatorial de la Rosiorii de Vede va fi deschis zilnic de luni pana vineri, iar senatorul Eugen Pirvulescu va fi prezent la audiente in fiecare zi de miercuri începând cu ora 17.