Teodor Nițulescu

Teodor Nițulescu revine în politica teleormăneană, după o perioadă în care s-a ocupat doar de afaceri. Sâmbătă, la Zimnicea, odată cu inaugurarea sediului Partidului Mișcarea Populară din localitate și anunțul candidaturii lui Paul Albu la Primăria orașului, unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici ai locului, Teodor Nițulescu a semnat adeziunea la PMP.

Pro Romania

Partidul lui Ponta, Pro România, Filiala Teleorman se laudă cu noi achiziţii. În cadrul unei conferinţe de presă, cei şase noi membrii au fot prezentaţi. O parte a acestora vor fi şi candidaţii pentru alegerile locale din acest an.

Dumitru Golbach

Prima conferinta de presa a Pro Romania filiala Teleorman, a fost sustinuta de coordonatorul judetean al formatiunii politice, Dumitru Golbach. Acesta a trecut in revista numarul de organizatii la nivel de judet, dar si ca partdul intampina anumite probleme in Teleorman.

Viorica Dăncilă

După o ședință a CExN care a durat aproape șase ore, Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor au demisionat de la șefia partidului, la nici o jumătate de an de când și-au preluat funcțiile. Conducerea interimară este asigurată de Ciolacu - Stănescu.

Conferinta PNL

Liberalii au anuntat intr-o conferinta de presa venirea in rândurile PNL a lui Marian Popa, fost candidat din partea PMP la alegerile parlamentare din decembrie 2016. Liderul PNL, Eugen Pirvulescu a facut public si numele candidatului din Teleorman la alegerile europarlamentare din luna mai.

Dănuț Cristescu

Toate partidele politice fac acum, analiza rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare de la finele lunii mai 2019. Nu mai un secret pentru nimeni că PSD a obținut cel mai mare scor în Teleorman, peste 50%, însă, cu toate acestea, este cel mai mic obținut la vreun scrutin de alegeri.

Dan Motreanu PNL

Liberalii s-au intalnit, aseara, in sedinta de colegiu director pentru a stabili strategia de campanie la alegerile europarlamentare. Din partea conducerii centrale a PNL au participat vicepresedintele, Dan Motreanu care este si candidat pentru Parlamentul European si senatorul Raducu Filipescu.

Mai multe articole...