Conferinta ALDE Teleorman

Așa cum și-a propus încă de la prima apariție în spațiul public, noua conducere ALDE Teleorman organizează săptămânal conferințe de presă, iar astăzi a atacat dur deciziile executivului referitoare la noul virus. Acesta a fost primul subiect de discuție dezbătut.

Eugen Pîrvulescu

Conferinta de presa, sustinuta astazi de presedintele PNL Teleorman, Eugen Pirvulescu. Principalul subiect al intalnirii a fost reprezentat de realizarile pe care le-au avut in scurta perioada in care s-au aflat la guvernare.

Eugen Pirvulescu

In campania electorala pentru prezidentiale, in judet si-au anuntat prezenta mai multi ministrii ai actualului Guvern. Eugen Pirvulescu, presedintele PNL Teleorman ne-a asigurat ca acest gen de vizite vor mai avea avea loc, insa pana in momentul de fata a ramas doar la nivelul de promisiune.

Conferinta PSD

In cadrul conferintei extraordinare, ce a avut loc seara trecuta, Psd Teleorman si-a desemnat delegatii care vor merge la congresul partisului ce va avea loc in data de 28 februarie. La intalnirea pesedistilor teleormaneni a fost prezent si secretarul interimar al partidului, Paul Stanescu.

Călin Popescu Tăriceanu

Prezent la Alexandria pentru o întâlnire cu membri ALDE din județele din sudul țării, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că parlamentarii partidului nu vor mai vota starea de alertă. Acesta a și explicat motivele pentru care au luat această decizie.

Teodor Nițulescu

Teodor Nițulescu revine în politica teleormăneană, după o perioadă în care s-a ocupat doar de afaceri. Sâmbătă, la Zimnicea, odată cu inaugurarea sediului Partidului Mișcarea Populară din localitate și anunțul candidaturii lui Paul Albu la Primăria orașului, unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici ai locului, Teodor Nițulescu a semnat adeziunea la PMP.

Pro Romania

Partidul lui Ponta, Pro România, Filiala Teleorman se laudă cu noi achiziţii. În cadrul unei conferinţe de presă, cei şase noi membrii au fot prezentaţi. O parte a acestora vor fi şi candidaţii pentru alegerile locale din acest an.

Mai multe articole...