Constantin Filip

Peste 140 de membrii ai UNPR filiala Teleorman, au fost convocati pentru a alege noul presedinte al formatiunii politice. In urma voturilor exprimate, Constantin Filip a fost reales in functia de presedinte.

Dumitru Golbach

Prima conferinta de presa a Pro Romania filiala Teleorman, a fost sustinuta de coordonatorul judetean al formatiunii politice, Dumitru Golbach. Acesta a trecut in revista numarul de organizatii la nivel de judet, dar si ca partdul intampina anumite probleme in Teleorman.

ALDE Teleorman

Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa Teleorman a organizat astazi o conferinta de presa, in cadrul careia conducerea partidului a anuntat ca va participa la mitingul de la Bucuresti de maine. Un alt subiect abordat a fost anuntul ca, randurile ALDE s-au intarit cu un nou membru: Catalin Burcescu.

Conferinta PNL

Liberalii au anuntat intr-o conferinta de presa venirea in rândurile PNL a lui Marian Popa, fost candidat din partea PMP la alegerile parlamentare din decembrie 2016. Liderul PNL, Eugen Pirvulescu a facut public si numele candidatului din Teleorman la alegerile europarlamentare din luna mai.

Dan Motreanu PNL

Liberalii s-au intalnit, aseara, in sedinta de colegiu director pentru a stabili strategia de campanie la alegerile europarlamentare. Din partea conducerii centrale a PNL au participat vicepresedintele, Dan Motreanu care este si candidat pentru Parlamentul European si senatorul Raducu Filipescu.

Mai multe articole...