Dănuț Cristescu

Toate partidele politice fac acum, analiza rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare de la finele lunii mai 2019. Nu mai un secret pentru nimeni că PSD a obținut cel mai mare scor în Teleorman, peste 50%, însă, cu toate acestea, este cel mai mic obținut la vreun scrutin de alegeri.

Dan Motreanu PNL

Liberalii s-au intalnit, aseara, in sedinta de colegiu director pentru a stabili strategia de campanie la alegerile europarlamentare. Din partea conducerii centrale a PNL au participat vicepresedintele, Dan Motreanu care este si candidat pentru Parlamentul European si senatorul Raducu Filipescu.

Constantin Filip

Peste 140 de membrii ai UNPR filiala Teleorman, au fost convocati pentru a alege noul presedinte al formatiunii politice. In urma voturilor exprimate, Constantin Filip a fost reales in functia de presedinte.

Dumitru Golbach

Prima conferinta de presa a Pro Romania filiala Teleorman, a fost sustinuta de coordonatorul judetean al formatiunii politice, Dumitru Golbach. Acesta a trecut in revista numarul de organizatii la nivel de judet, dar si ca partdul intampina anumite probleme in Teleorman.

ALDE Teleorman

Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa Teleorman a organizat astazi o conferinta de presa, in cadrul careia conducerea partidului a anuntat ca va participa la mitingul de la Bucuresti de maine. Un alt subiect abordat a fost anuntul ca, randurile ALDE s-au intarit cu un nou membru: Catalin Burcescu.

Conferinta PNL

Liberalii au anuntat intr-o conferinta de presa venirea in rândurile PNL a lui Marian Popa, fost candidat din partea PMP la alegerile parlamentare din decembrie 2016. Liderul PNL, Eugen Pirvulescu a facut public si numele candidatului din Teleorman la alegerile europarlamentare din luna mai.

Mai multe articole...