Eugen Pîrvulescu

Conferinta de presa, sustinuta astazi de presedintele PNL Teleorman, Eugen Pirvulescu. Principalul subiect al intalnirii a fost reprezentat de realizarile pe care le-au avut in scurta perioada in care s-au aflat la guvernare.

Eugen Pirvulescu

In campania electorala pentru prezidentiale, in judet si-au anuntat prezenta mai multi ministrii ai actualului Guvern. Eugen Pirvulescu, presedintele PNL Teleorman ne-a asigurat ca acest gen de vizite vor mai avea avea loc, insa pana in momentul de fata a ramas doar la nivelul de promisiune.

Viorica Dăncilă

După o ședință a CExN care a durat aproape șase ore, Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor au demisionat de la șefia partidului, la nici o jumătate de an de când și-au preluat funcțiile. Conducerea interimară este asigurată de Ciolacu - Stănescu.

Conferinta PSD

In cadrul conferintei extraordinare, ce a avut loc seara trecuta, Psd Teleorman si-a desemnat delegatii care vor merge la congresul partisului ce va avea loc in data de 28 februarie. La intalnirea pesedistilor teleormaneni a fost prezent si secretarul interimar al partidului, Paul Stanescu.

Dănuț Cristescu

Toate partidele politice fac acum, analiza rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare de la finele lunii mai 2019. Nu mai un secret pentru nimeni că PSD a obținut cel mai mare scor în Teleorman, peste 50%, însă, cu toate acestea, este cel mai mic obținut la vreun scrutin de alegeri.

Teodor Nițulescu

Teodor Nițulescu revine în politica teleormăneană, după o perioadă în care s-a ocupat doar de afaceri. Sâmbătă, la Zimnicea, odată cu inaugurarea sediului Partidului Mișcarea Populară din localitate și anunțul candidaturii lui Paul Albu la Primăria orașului, unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici ai locului, Teodor Nițulescu a semnat adeziunea la PMP.

Pro Romania

Partidul lui Ponta, Pro România, Filiala Teleorman se laudă cu noi achiziţii. În cadrul unei conferinţe de presă, cei şase noi membrii au fot prezentaţi. O parte a acestora vor fi şi candidaţii pentru alegerile locale din acest an.

Mai multe articole...