ALDE Teleorman intra in lupta pentru primariile municipiiilor si oraselor cu candidati proprii

Candidatii ALDE la alegerile locale

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Chiar dacă nu s-au stabilit încă datele pentru alegerile locale și parlamentare, partidele se gândesc deja cu cine intră în lupta pentru primării.

ALDE Teleorman a furat startul precampaniei electorale și vineri, profitând de prezența președintelui Călin Popescu Tăriceanu la Alexandria, a prezentat candidații la primăriile Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele și Videle.
După plecarea lui Ică Florică Calotă de la conducerea ALDE Teleorman, a preluat frâiele partidului, Samuel Calotă. Acesta a promis presei la prenultima întâlnire că va organiza săptămânal conferințe de presă, pentru a informa cetățenii cu privire la deciziile cu privire la alegerile locale. Astfel, vineri, au fost prezentați candidații pentru Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele și Videle, chiar dacă, la nivel național, se negociază o alianță cu PSD și PRO România.
Prezent la conferința de presă, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că lasă la aprecierea organizațiilor ALDE locale dacă vor să meragă la alegeri pe liste comune cu aliații de la PSD sau PRO România sau vor să aibă proprii candidați. Întrebat despre candidatul la Primăria Zimnicea, Samuel Calotă a precizat că încă mai poartă discuții cu acesta și ne-a asigurat că îl va prezenta la următoatele întâlniri.