Alegeri la TNL Rosiori

Alegeri TNL

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Alegeri la TNL Rosiorii de Vede, unde organizatia locala si-a desemnat prin vot, presedintele, vicepresedintii si membrii biroului politic. In competitia pentru sefia organizatiei de tineret s-au inscris doi candidati, Florentin Minca si Alexandru Ninu.

La adunarea generala de alegeri au participat, in calitate de  invitati si liderii seniorilor liberali. Tinerii liberali rosioreni si-au ales, sambata, conducerea dupa un lung interimat, la sefia organizatiei locale. La adunarea generala a TNL Rosiorii de Vede a fost prezenti mai multi invitati printre care s-au aflat presedintele PNL, Alexandru Iliescu si liderul judetean al tineretului liberal Adelina Sfat care a si condus lucrarile sedintei.

Daca pentru functiile de vicepresedinti si membrii ai biroului politic, nu au fost emotii, la sefia organizatiei de tineret s-au inscris in competitie doi candidati dar Florentin Minca a reusit sa-si depaseasca contracandidatul, Alexandru Ninu cu cateva voturi si a fost desemnat noul presedinte al TNL Rosiorii de Vede.

Liderii liberali au felicitat noua conducere care are, in acest an electoral o misiune destul de grea, sa se organizeze rapid pentru ca va fi nevoie de toate resursele umane in realizarea unui rezultat bun la alegerile europarlamentare si prezidentiale.