Cei 142 de ani de liberalism au fost marcati si in Teleorman

Parvulescu si Murar

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La sediul PNL Teleorman, a avut loc o conferinta de presa. Tema principala a fost marcarea celor 142 de ani de liberalism in tara noastra.

Astazi, la sediul PNL Teleorman din Alexandria, printr-o conferinta de presa au fost marcati cei 142 de ani de existenta ai liberalismului din tara noastra. Presedintele formatiunii politice, Eugen Pirvulescu,  a fost cel care a avut cuvantul de deschidere.
Despre istoria formarii partidului, a vorbit presedintele PNL Alexandria, Mihai Murar, care a tinut sa precizeze ca membrii acestei formatiuni politice sunt la ceas aniversar.
Secretarul general PNL Teleorman, Dan Popescu, a trecut in revista cele mai importante evenimente ce au avut loc in cadrul formatiunii plolitice, de la reanfiinarea dupa 1989.
Aflat astăzi în plin proces de reconstrucţie, Partidul Naţional Liberal are, în viitor, responsabilitatea venită din istorie de a deveni cel mai important partid din România, de a fi pragmatic și vizionar, cu strategii clare pentru dezvoltarea țării, toate puse în slujba cetățenilor.