Ciolos a strans semnaturi la Rosiorii de Vede. Tinerii din PSD i-au facut "galerie"

Dacian Ciolos

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sambata, Dacian Ciolos a fost la Rosiorii de Vede pentru a strage semnaturi pentru lista de europarlamentari a aliantei PLUS si USR.

Dupa ce a avut o intalnire cu simpatizantii aliantei la Casa de Cultura, la plecare acesta a fost asteptat de 20 de membri ai Organizației de Tineret PSD, majoritatea din Alexandria, care l-au asteptat cu pancarde. Pe fiecare fiind scris cu majuscule, în primul rând, cuvântul „zero”, cu referire la mandatul său de premier technocrat.
Dacian Cioloș a poposit, sâmbătă, la Roșiorii de Vede, ca să să se alăture campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. După o întâlnire cu militanții și simpatizanții locali care a avut loc în sala Casei de Cultură din municipiul cu primar PSD, liderul PLUS a făcut o plimbare pe stradă. A strâns câteva semnături și a vorbit cu câțiva localnici, deși centrul orașului era destul de animat, fiind zi de week-end. Nici oamenii nu s-au înghesuit, nici fostul ministru tehnocrat nu i-a tras de mânecă. În schimb, a interacționat cu un grup de tineri militanți PSD cu care, la finalul plimbării, și-a făcut și un selfie. Vreo 20 de membri ai Organizației de Tineret PSD, majoritatea din Alexandria, l-au așteptat pe Dacian Cioloș în fața Casei de Cultură cu pancarte, pe fiecare fiind scris cu majuscule, în primul rând, cuvântul „zero”, cu referire la mandatul său de premier tehnocrat din perioada 17 noiembrie 2015 - 4 ianuarie 2017. “Zero” s-a scandat și la ieșirea de la ședintă dar și pe traseul parcurs de președintele PLUS.
De fapt, tinerii pesediști s-au ținut scai de alaiul de tineri care îl însoțea pe Cioloș, pe tot drumul. La un moment dat, echipele chiar s-au amestecat, așa încât un neavizat în ale politicii nu prea mai pricepea ce se întâmplă. N-au fost huiduieli și nici jigniri din nici o parte. Manifestația și contramanifestația s-au desfășurat destul de pașnic, în limita bunului simț, și unii și ceilalți ajungând să dialogheze, chiar dacă o făceau de pe poziții adverse. Un fel de fair play politic cum nu prea s-a văzut.