Conducerea partidului ALDE Teleorman ataca dur Guvernul Orban

Conferinta ALDE Teleorman

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum și-a propus încă de la prima apariție în spațiul public, noua conducere ALDE Teleorman organizează săptămânal conferințe de presă, iar astăzi a atacat dur deciziile executivului referitoare la noul virus. Acesta a fost primul subiect de discuție dezbătut.

La sediul partidului din Alexandria, conducerea ALDE a invitat și câțiva candidați la primăriile din județ, însă atât președintele Samuel Calotă, cât și vicepreședintele, Virgiliu Cocoșilă și-au exprimat nemulțumirile legate de hotărârile care se iau la nivel central cu privire la combaterea răspândirii COVID-19.
Cum era și firesc, politicienii vin și cu recomandări și soluții, așa cum cred ei că ar fi trebuit gestionată situația noului coronavirus, despre care nici până la această dată, după luni de zile nu se cunosc foarte multe lucruri.
De asemenea, vicepreședintele Cocoșilă a criticat dur primul munistru și pe europarlamentarul Rareș Bogdan, tot cu bătaie la subiectul discutat.
Printre subiectele abordate astăzi, la conferința de presă, politicienii au mai vorbit și despre ”așa zisul” ajutor pentru IMM-uri, dar, despre acest subiect vom vorbi în edițiile viitoare ale buletinelor de știri.