Conferinta de presa la PNL Teleorman

Conferinta PNL

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liberalii au anuntat intr-o conferinta de presa venirea in rândurile PNL a lui Marian Popa, fost candidat din partea PMP la alegerile parlamentare din decembrie 2016. Liderul PNL, Eugen Pirvulescu a facut public si numele candidatului din Teleorman la alegerile europarlamentare din luna mai.

O alta tema abordata in conferinta de presa a fost legata de sumele alocate pentru echilibrarea bugetelor locale, in acest an, primariilor conduse de liberali.
Imediat dupa sedinta extraordinara a Consiliului judetean, la sediul PNL Teleorman a avut loc o conferinta de presa la care au participat consilieri judeteni si cativa primari liberali nemultumiti de modul in care au fost repartizate sumele pentru echilibrarea bugetelor locale.
Liderul PNL, senatorul Eugen Pirvulescu a anuntat ca daca sumele raman aceleasi, liberalii din Consiliul judetean Teleorman nu vor vota nici in sedinta ordinara din aceasta saptamana si chiar va merge impreuna cu primarii PNL la Minsterul de Finante pentru a clarifica acesta problema.
In cadrul conferintei de presa, Eugen Pirvulescu a anuntat venirea in rândurile liberalilor  a unui cunoscut fermier din judet, si a facut public numele candidatului  din Teleorman, aflat pe lista PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.
Primarul comunei Plosca a candidat si in 2016 pe listele PNL la Camera Deputatilor.