Daniel Constantin, fara sprijin politic din partea ALDE

Daniel Constantin

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biroul Politic Central al ALDE i-au retras sprijinul politic in sedinta desfasurata duminica dupa-amiaza la Palatul Parlamentului, co-presedintelui Daniel Constantin cu 86 de voturi pentru, 12 impotriva si 6 abtineri.

Daniel Constantin a declarat ca decizia luata de colegii sai din partid de a-i retrage sprijinul politic nu are „nicio legatura cu statutul sau cu legalitatea”.  Constantin a mai precizat ca decizia este nestatutara pentru ca retragerea sprijinului politic pentru un co-presedinte nu se poate face decat in congres.

„Ce s-a intamplat astazi, din pacate pentru Tariceanu nu mai are legatura cu liberalismul. Decizia va fi transmisa domnului presedinte Liviu Dragnea si apoi premierului. Mingea este in terenul lor. De ei depinde daca vor accepta o decizie care nu are legatura cu statutul sau cu legalitatea”, a spus co-președintele ALDE.

UPDATELiviu Dragnea i-a transmis clar lui Daniel Constantin ca nu mai poate face parte din Guvern, dupa ce co-presedintele ALDE a pierdut sprijinul partidului.