Doru Coliu, presedintele interimar al PMP Teleorman a primit Botezul Presei locale

Doru Coliu

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu toate ca ar fi dorit sa fie o conferinta de presa anosta, in care doar sa se prezinte, Doru Coliu, noul presedinte interimar al PMP Teleorman, a avut parte de o supriza.

Acesta a avut de aface cu artleria grea de intrebari din partea presei teleormanene. Si pentru ca tot a ezitat sa raspunda la intrebarea daca fostul politician Teodor Nitulescu va reintra in politica la PMP, a venit si raspunsul. Chiar in timpul conferintei, fostul prefect si-a facut aparita ca o boare.
Pentru ca suntem in luna cadourilor, presa din Teleorman a facut un cadou noului presedinte interimar al PMP Teleorman, Doru Coliu, la prima sa conferinta de presa. Inceputul a fost unul linistit, in care acesta a spus cateva cuvinte despre el. Insa, dornica de raspunsuri, presa a lasat artileria grea de intrebari, iar noul presedinte interimar a incercat sa raspunda “cum a putut el mai bine”.
De-a dreapta sa, în timpul conferinței de presă, a fost Constantin Berechet de la Roșiorii de Vede, acum membru simplu, potrivit propriei declarații, pentru că s-a dizolvat vechea organizație la care a fost prim-vicepreședinte. Dar, poate se aranjează lucrurile, va fi numit subprefect, și lasă liber locul în schema filialei.
Intrebat daca fostul politician Teodor Nitulescu va deveni membru al PMP Teleorman, Coliu a tot ezitat raspunsul, insa spre finalul conferintei de presa a venit si raspunsul. In sala intrand ca o boare Nitulescu.