Florin Titirisca despre taxa speciala de salubrizare

Florin Titirisca

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Raportul Curtii de Conturi, taxa speciala de salubrizare si trecerea stadionului municipal din Alexandria la Compania de Investitii. Acestea au fost subiectele principale dezbatute in cadrul conferintei de presa pe care Florin Titirisca, consilier local la Alexandria, a sustinut-o.

Florin Titirisca, consilier local la Alexandria din partea PNL, a sustinut o noua conferinta de presa, in cadrul careia au fost dezbatute mai multe probleme de interes local. Primul punct a facut referire la raportul Curtii de Conturi, in urma controlului efectuat la primaria capitalei de judet.
Un alt subiect pe care acesta l-a dezbatuta a fost taxa speciala de salubrizare. Consilier nu este de acord cu aceasta taxa, declarand ca nu este altceva decat o smecherie. Insa in momentul in care la primaria Alexandria, a avut loc o prima dezbatere pe acest subiect cu cetatenii urbei, Florin Titirisca nu a fost prezent.
De aceasta data acesta nu doar a criticat deciziile primariei, ci a si laudat. De exempleu a declarat ca reabilitarea stadionului municipal este un lucru bun. Insa spera ca cei de la Compania de Investitii, in posesia carora a intrat spatial, sa il repare sa nu il lase in paragina.
Tot acesta a mai afirmat ca in momentul de fata echipele de baschet si de handbal dn muncipiu nu au unde se antrena. Sala polivalenta a intrat in repartii, iar sala de sport de  la scoala 7 care trebuia sa fie data in folosinta la 1 septembrie este inca nefolosita din cauza ca s-a gresit proiectul la canalizare si astfel lucrarile au intarziat. Echipele sportive fiind nevoite sa se antreneze pe unde pot.