In Teleorman fuziunea dintre PMP si UNPR nu s-a realizat

Conferinta PMP

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Daca la nivel central s-a luat decizia ca  Partidul Miscarea Populara si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei sa fuzioneze, nu acelasi lucru se poate spune si la nivel judetean.

In cadrul unei conferinte de presa, Adrian Florescu, presedintele PMP Teleorman, a anuntat ca cele 2 formatiuni politice nu colaboreaza.
In luna iulie la Bucuresti, a avut loc un congres comun al Partidului Miscarea Populara si al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, in cadrul caruia s-a decis cu 2000 de voturi ca cele 2 formatiuni politice sa fuzioneze. Daca in alte judete acestea s-au unit, la nivel de judet nu a avut loc. Fuziunea dintre cele 2 partide este întârziată în judeţ, deoarece fostul preşedinte al UNPR Teleorman, Florică Mara, nu s-a decis dacă renunţă sau nu la activitatea politică, potrivit preşedintelui PMP Teleorman, Adrian Florescu.
Membrii  PMP Teleorman s-au intalnit  joi seara în cadrul Consiliului Executiv Judeţean, un organism de decizie la nivel local care a vota conducerea la nivel judeţean. Deasemenea acestia,  au decis ca toate cele zece locuri destinate UNPR să rămână neocupate până la începutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.
Despre situatia din judet, stiu si cei din conducerea centrala, potrivit lui Adrian Florescu.