Lansare... intarziata

Conferinta PMP

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partidul Miscarea Populara, a tatiat ieri panglica filialei teleormanene, dupa care a fost sustinuta si o conferinta de presa. Cu toate ca in comunicatul de presa ora de incepere a conferintei era 17, aceasta a inceput cu o intarziere de aproximativ o ora. Reprezentantii massmediei fiind nevoiti sa astepte staff-ul popular, care s-a miscat romaneste.

“Vrem sa fim un altfel de partid!”, asa si-a inceput discrusul imediat dupa taierea panglicii la Alexandria a Partidului Miscarea Populara filiala Teleorman, presedintele de la centu , Eugen Tomac. Si intradevar au demonstrat ca sunt un altfel de partid. Cum au facut acest lucru? Foarte simplu, intarziind aproximativ o ora la conferinta de presa pe care staff-ul teleormanean al acestui partid o anuntase pentru ora 17. In aceste conditii reprezentantii massmedia  fiind nevoiti sa astepte ca cei de la centru sa se miste, si cum altfel decat popular, sa inceapa conferinta. Intr-un tarziu au aparut si mai marii de la Bucuresti, alaturi de presedintele intermar Adrian Florescu , pentru a taia panglica.
Pe repede inainte a inceput si mult asteptata conferinta de presa in care noua guvernare nu a scapat neurecheata. Usl-ul fiind acuzat ca este de vina pentru esuarea privatizarilor din ultima perioada din tara noastra.
Unul dintre secretarii partidului de la centru prezent si el la deschiderea filialei teleormanene, a profitat de ocazie si ia atacat pe rand atat pe Liviu Dragnea, cat si pe  Adian Videanu. Declarand ca cei doi nu au facut absolut nimic pentru judetul Teleorman.

Potrivit datelor pe care cei de la centru le detin, filiala din Teleorman a Partidului Miscarea Populara, este cea cu numarul 84.
Pana in momentul de fata la nivel de judet si-au depus adeziuni la acest partid un numar de 278 de personae. Tinta celor din Teleorman sunt persoanele nehotarate. Bine, bine dar ce se intampla daca si in fata nehotaratilor se iveste staff-ul cu o ora intarziere? Tot nehotarati vor ramane. Dar cum suntem in Romania, totul se face romaneste dar si in mod popular.