Liberalii teleormeneni se pregatesc de alegeri

Dan Motreanu PNL

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liberalii s-au intalnit, aseara, in sedinta de colegiu director pentru a stabili strategia de campanie la alegerile europarlamentare. Din partea conducerii centrale a PNL au participat vicepresedintele, Dan Motreanu care este si candidat pentru Parlamentul European si senatorul Raducu Filipescu.

Liberalii se pregatesc de alegeri. Aseara, a avut loc sedinta Colegiul Director al PNL Teleorman in care s-au stabilit echipele de campanie, coordonatorii si responsabilii pe zone si localitati pentru alegerile parlamentare. La intalnire au fost prezenti si doi reprezentanti din conducerea centrala a partidului, Dan Motreanu si Raducu Filipescu.Tot in sedinta de ieri au fost prezentati  si validati prin vot candidatii desemnati pana in acest moment pentru functia de primar in localitatile din Teleorman. La intrunire a luat parte si Florica Mara, despre care s-a spun in ultima vreme ca demisioneaza din PNL.
Cei doi invitati de la centru au pus accent pe organizare si mobilizare la alegerile viitoare astfel incat scorul liberalilor, in Teleorman sa urce pana la un 25%.
In timpul sedintei, Eugen Pirvulescu a propus o pauza pentru a le oferi flori si felicitari doamnelor aflate in sala. Interventia finala a liderului PNL Teleorman a fost destul de acida atat la adresa colegilor sai de partid care nu au participat la sedinta colegiului director si chiar a anuntat ca atitudinea acestora va fi aspru sanctionata.
Sedinta liberalilor  s-a incheiat cu un gest simbolic adresat  PSD-ului, cartonase rosii pentru activitatea partidului aflat la guvernare.