Noul primar ales al comunei Troianul a depus juramantul

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul comunei Troianul, Ionel Neagu, ales pe 25 mai a depus in fata consiliului local juramantul de investitura. Evenimentul a avut loc, la sediul primariei in prezenta judecatorului care a vlidat mandatul si al colegilor de partid ai noului primar din randul carora nu au lipsit liderii PD-L Teodor Nitulescu si Florin Titirisca.

Ionel Neagu, primarul comunei Troianul ales pe 25 mai a depus juramantul de investitura in functie, eveniment desfasurat in cadul unei sedinte solemne a consiliului local. In primul sau discurs oficial, in calitate de primar, Ionel Neagu, desi emotionat de importanta momentului a tinut sa-i asigure pe toti cei prezenti ca va face totul pentru prosperitatea comunei si a locuitorilor ei.

La finalul discursului proaspatul primar i-a facut o propunere sefului sau de partid Teodor Nitulescu, sa-l ajute in noua sa functie, in calitate de consilier personal. Singurul dintre cei prezenti la eveniment care a dorit sa spuna cateva cuvinte a fost Teodor Nitulescu, presedintele PD-L Teleorman. Dupa castigarea primariei Troianul de catre candidatul PD-L se asteapta formarea unei noi majoritati in consiliul local dar si alegerea unui alt viceprimar.