O parte din PP-DD-isti au trecut la PRM

PRM

Partide
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partidul Romania Mare filiala Teleorman, a organizat astazi o conferinta de presa. In cadrul acesteia, vicepresedintele formatiunii teleormanene a anuntat ca o parte a fostilor pp-dd-isiti au semnat adeziuni la acest partid.

Astazi Partidul Romania Mare filiala Tleorman, a organizat o conferinta de presa in care au fost discutate mai multe subiecte. Unul dintre acestea a facut referire la faptul ca o parte a fostilor pp-dd-isti din judet au semnat deja adeziuni si sunt membrii PRM. Acestia au venit la formatiunea politica, in urma unor discutii, concluzia fiind ca in acest partid se regasesc ca si principii.
Presedintele PRM Teleorman, Nicolae Mîrzan, a declarat ca noul presedinte al partidului la nivel national este generalul Emil Streinu.
Tot presedintele PRM Teleorman, a declarat ca la alegerile locale de anul viitor partidul pe care il conduce a scoate un procent cuprins intre 7 si 10%.
Potrivit numarului de adeziuni, dintre fostii pp-dd-isti pana in prezent au semnat adeziuni si sunt membrii cu drepturi depline un numar de 110 teleormaneni.